Op zoek naar saxofoonles in de buurt van Rijnsburg?

Op een steenworp afstand van Rijnsburg vind je House of Music, de leukste muziekschool van de Bollenstreek! Saxofoonles is voor alle leeftijden, van beginner tot gevorderde en geheel afgestemd op je eigen ambities.

Saxofoon leren spelen.

De saxofoon is een van de populairste blaasinstrumenten van het moment. Dit is niet zo gek want de saxofoon is een geweldig mooi instrument en past perfect in diverse genres. House of Music biedt privé saxofoonlessen op maat aan voor beginners en gevorderden en van alle leeftijden. De lessen worden gegeven door enthousiaste en vakkundige docenten.

De saxofoon

De saxofoon behoort niet tot de koperblazers maar tot de houtblazers, dit is omdat het mondstuk van riet is. Het geluid wordt geproduceerd door een riet waar je op blaast. De meest voorkomende saxofoon is de altsaxofoon. Je hebt ook een sopraan-, tenor-, bariton-, en bassaxofoons, die elk een verschillend toonhoogte hebben. De techniek en de plaatsing van je vingers is echter hetzelfde.  De meeste kinderen beginnen op een altsaxofoon.

Naast saxofoonles kun je bij House of Music ook terecht voor:

Klik HIER voor meer info of boek gelijk een gratis proefles!