Perform Day 10

Aankomende december is het tijd voor de 10e Perform Day (De uitvoeringsdag voor leerlingen van House of Music.) Deze zal plaatsvinden op zaterdag 16 december 2017. Als je mee wilt doen is het belangrijk dat je deze datum vrijhoudt voor de uitvoering en de generale repetitie. Let op: de repetities zijn op donderdag 30 november 2017  en de tweede repetitie is op donderdag 14 december 2017. De repetities beginnen om 17:00 uur en duren tot uiterlijk 22:00 uur. Uiteraard zullen de jonge deelnemers niet te laat worden ingedeeld! Het is belangrijk dat je bij de repetities aanwezig bent. Realiseer je dat je de rest van je band in de kou laat staan als jij afwezig bent!  Ook heb je voor de uitvoering gewoon 2 goede repetities nodig dus niet repeteren betekent dan ook dat je niet kan meedoen aan de Perform Day!

Kosten
Je levert zoals altijd 2 reguliere lessen van een half uur in voor de repetitiedagen In totaal dus 1 uur les. (Dit geldt ook voor de leerlingen die drie kwartier of een uur les hebben). Zo zijn er geen verdere kosten aan de deelname verbonden. Welke lessen je inlevert overleg je met je leraar. De Perform Day zelf is gratis toegankelijk en voor iedereen die het leuk vindt om te komen kijken/luisteren.

Repetities zijn alleen voor de leerlingen
De repetities zijn alleen voor studenten van House of Music; dus niet voor ouders of begeleiders!
Ouders en begeleiders zijn van harte welkom op de Perform Day zelf. Hier kan iedereen komen luisteren waar de leerlingen zo hard voor hebben geoefend.

Data repetities en show

DONDERDAG 30 november 2017 – REPETITIE 1

DONDERDAG 14 december 2017  – REPETITIE 2

ZATERDAG 16 december 2017 – PERFORM Day