Recording-studio House of Music

Voor hoogwaardige demo- of cd-opnames

Opnamestudio

De House of Music Studio is een professionele opnamestudio en een muziek-productiebedrijf gevestigd in House of Music te Katwijk. Wij verzorgen volwaardige CD- en demo opnames voor bands en solo artiesten. Daarnaast investeren wij ook zelf actief in nieuw muzikaal talent!

Onze visie is dat de kracht van een goede opname zit in een goede voorbereiding. Bij de House of Music Studio zit je dan ook op de goede plek!

Van A tot Z

Bij ons staat een enthousiast team klaar om je, desgewenst van A(pparatuur) tot Z(ingen), te helpen met de productie van je plaat. Je kan bij ons terecht om te repeteren en ook kan je gebruik maken van bandcoaching door ervaren muziekdocenten die jou kunnen helpen met de muzikale voorbereiding op de opname.
Uiteraard denken wij ook graag met je mee om ervoor te zorgen dat we de juiste sound en gevoel op de plaat kunnen vastleggen. Alles voor een perfect eindresultaat!

Mocht je thuis al muziek opnemen dan is het ook altijd mogelijk om bij ons aanvullende opnamen te maken die thuis niet altijd gedaan kunnen worden, zoals met drums of luide gitaren. Deze opnamen kun je na de sessie op losse sporen in ieder gewenst bestandsformaat mee krijgen

Je bent van harte welkom om op afspraak de mogelijkheden te bespreken en de studio te bezichtigen! Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier

Recorded @ House of Music

 

Recente berichten