open dag

Zaterdag 24 september is er weer een open dag bij de leukste muziekschool van de Duin- en Bollenstreek. Het is dé plek om muziek te maken, te leren maken, andere muzikanten te ontmoeten en nog veel meer. House of Music bestaat dit jaar alweer elf jaar en heeft zich ontwikkeld tot een muziekschool die anders is dan alle andere. House of Music is eigentijds, ademt een geweldige sfeer en geeft veel meer mogelijkheden dan alleen een instrument leren bespelen. Samenspel met andere leerlingen wordt gestimuleerd met de spetterende House of Music Perform Days. Ook de manier van lesgeven is fris en eigentijds. Niet de traditionele boekjes doorwerken maar zo snel mogelijk de nummers spelen die je zelf leuk vindt!

Voor iedereen die House of Music nog niet ontdekt heeft organiseert House of Music zaterdag 24 september een open dag. Je hebt die dag de gelegenheid om de sfeer te komen proeven en kennis te maken met alle docenten. Ook kun je een korte introductie-les krijgen in het instrument naar jouw keuze (meerdere instrumenten mag natuurlijk ook). Als zo’n les naar meer smaakt dan schrijf je je ter plekke in voor een gratis proefles op een andere dag en tijdstip. Als je besluit je op de open dag meteen in te schrijven betaal je ook nog eens geen inschrijfkosten!

House of Music is te vinden op bedrijventerrein ’t Heen in Katwijk op Blekerstraat 28 en de open dag duurt van 12:00 tot 16:00.

Bekijk hier het lesaanbod

Drumles

Gitaarles

Pianoles

Zangles

Klarinetles

Popkoor

Saxofoonles

DJ-Les

Celloles

Basles

Blues-Harp

Ukelele-les