Naast zang-, piano-, drums, gitaar-, basgitaar en saxofoon-les konden DJ-lessen bij House of Music natuurlijk niet ontbreken! Zeg nou eerlijk, de DJ’s zijn toch de grootste popsterren van vandaag de dag? Als het je leuk lijkt om DJ te worden maar je weet niet waar je moet beginnen, of heb je al ervaring maar wil je je skills verbeteren dan ben je bij House of Music aan het goede adres!

Bij de nieuwe DJ-lessen leer je alle aspecten van het DJ-en op high-end apparatuur kennen en beheersen. Je gaat het DJ-en vooral leren door zelf bezig te zijn. Vanaf de eerste les sta je achter de knoppen, zodat je snel gewend raakt aan de apparatuur en wat je hiermee kunt doen. Je leert vanaf het begin spelenderwijs beat-matchen, effecten gebruiken, loops maken en gebruiken, equalizen en meer.

Naast het leren werken met de apparatuur gaan we diep in op de achtergrond van het DJ-en: welke manieren er allemaal zijn om te mixen, hoe je gebruik kunt maken van toonsoorten en spanningsopbouw om je mixes beter te laten klinken, hoe je jouw muziekcollectie opbouwt, onderhoudt en uitbreidt en hoe je jouw eigen stijl als DJ kunt ontwikkelen. Zo wordt ‘even een nummertje draaien’ een kunst die jij volledig in de vingers krijgt!

Nieuwsgierig? Meld je aan voor een gratis proefles!