Dé leukste muziekschool van de Bollenstreek

Muziekles voor jong en oud, beginner en gevorderde.
Gratis ProeflesLesaanbod

 

De leukste muziekschool in de omgeving van Noordwijk

Ben je op zoek naar een muziekschool in de omgeving van Noordwijk? Bij House Of Music, niet ver van Noordwijk aan de N206, wordt er muziekles gegeven door verschillende professionele en gediplomeerde docenten. We zijn met meer dan 400 leerlingen niet alleen de grootste en leukste muziekschool in de buurt van Noordwijk, maar ook zijn wij een muziekschool die de muzieklessen anders benaderen dan de reguliere scholen uit de buurt. Wij stemmen de lessen af op jouw behoeftes. Geen saaie lange lessen uit stoffige boeken, maar zo snel mogelijk jouw favoriete songs onder de knie krijgen, dat is waar House of Music voor staat!

Muzieklessen in muziekschool House of Music vlakbij Noordwijk

 

De muziekschool voor iedereen

Wil je klaargestoomd worden voor het conservatorium, of gewoon lekker wekelijks je muzikale ei kwijt? Wil je jezelf begeleiden als je zingt, of droom je ervan om de nieuwe Steve Jordan te worden? Onze lessen zijn voor jong en oud, zowel voor beginner als voor gevorderden en sluiten altijd aan op je eigen ambities! De muzieklessen worden over het algemeen één op één gegeven in onze muziekschool op locatie ‘t Heen net buiten Noordwijk. Maar duo- en groepslessen behoren ook tot de mogelijkheden. Zo geven we bijvoorbeeld in groepsverband de cursus basis gitaar in vijf lessen of de oriëntatie-cursus voor jonge kinderen. Een keer een individuele muziekles proberen? Een gratis proefles is via de website zo aangevraagd!

 

Leslokalen muziekschool House

 

Een muziekschool vlakbij Noordwijk met meer dan alleen muzieklessen

De lessen die je volgt om je muziekinstrument te leren bespelen duren een half uur, drie kwartier of een uur en ze worden wekelijks of tweewekelijks gegeven. Naast de reguliere lessen kent muziekschool House of Music ook bandprojecten waarin vooral aandacht wordt besteed aan samenspel. Als afsluiting van elk project wordt er altijd opgetreden voor familie en vrienden tijdens de inmiddels beroemde House of Music Perform Day! Onze locatie in bedrijventerrein ’t Heen, niet ver van Noordwijk, heeft een zaal met een eigen podium waar ook jij kan staan schitteren tijdens een Perform Day.

Perform day house of music omgeving Noordwijk met onder andere een leerling met basgitaarles

 

Muzieklessen aanbod

Zangles

Klarinetles

Popkoor

Drumles

Saxofoonles

DJ-Les

Celloles

Gitaarles

Basles

Ukelele-les

Pianoles

Nieuwsgierig? Meld je aan voor een gratis proefles!