Leer zingen en ontdek je eigen geluid!

Ik wil een gratis proefles

Zangles

Er is niets mooiers dan zingen! Jijzelf bent het instrument en je hebt het altijd bij je. Geen instrument kan de menselijke emotie zo goed uitdrukken als de stem. Het is natuurlijk wel van belang dat je die stem goed gebruikt! Daarom wordt tijdens de zangles in House of Music de nadruk gelegd op de volgende basiselementen: lichaamshouding, ademhaling, intonatie, toonhoogte en uitspraak.

Eigen geluid

Iedereen heeft zijn eigen stemgeluid en dat willen we graag zo houden. De lessen zijn dan ook zeer individueel gericht. Ze beginnen met een stukje theorie en opwarming van de stem. Daarna gaan we aan de slag met een nummer, gekozen door de leerling en eventueel door de docent. Je wordt daarbij begeleid door je docent op gitaar, piano of door een instrumentale versie van het gekozen nummer op een geluidsdrager.

Praktijk ervaring

Een paar keer per jaar wordt er een Performnight georganiseerd in de zaal van deHouse of Music. Als je dat leuk vindt, kun je je hier voor inschrijven. Je wordt daarbij gecoacht door je docent en je wordt begeleid door een echte band. Als je zanger of zangeres wil worden in een groep kunnen we je ook helpen met microfoontechniek, presentatie en je uitstraling op het podium.Ook proberen we mensen bij elkaar te brengen die een bandje willen starten. Want uiteindelijk is het het leukste om samen muziek te maken. Dit wordt op onze school dan ook erg gestimuleerd.

De zangdocenten van House of Music

Recente berichten

Zangdocente bij House of Music

zangdocente house of music

Zangdocent bij House of Music
Zangdocent bij House of Music

Nieuwsgierig? Meld je aan voor een gratis proefles!