Zangles

Leer zingen en ontdek je eigen geluid!
Ik wil een gratis proefles

Zangles

Lijkt het jou geweldig om meer te doen met je stem, maar heb je het gevoel dat je te weinig bereik hebt? Wordt je snel hees als je zingt? Vind je het lastig om ontspannen voor publiek te zingen? Voor onze zangdocenten zijn dit herkenbare thema’s. Tijdens onze zanglessen kan je hiermee aan de slag. Uiteraard kan je ook terecht als gevorderde zanger. Tijdens je eerste les maak je kennis met de docent en bespreek je waar je aan kunt werken.

Beter leren zingen

Er is niets mooiers dan zingen! Jijzelf bent het instrument en je hebt het altijd bij je. Geen instrument kan de menselijke emotie zo goed uitdrukken als de stem. Het is natuurlijk wel van belang dat je die stem goed gebruikt! Daarom wordt tijdens de zangles in House of Music de nadruk gelegd op de volgende basiselementen: lichaamshouding, ademhaling, intonatie, toonhoogte en uitspraak.

Iedereen heeft zijn eigen stemgeluid en dat willen we graag zo houden. De zanglessen zijn dan ook zeer individueel gericht. Ze beginnen met een stukje theorie en opwarming van de stem. Daarna gaan we aan de slag met een nummer, gekozen door de leerling en eventueel door de docent. Je wordt daarbij begeleid door je docent op gitaar, piano of door een instrumentale versie van het gekozen nummer op een geluidsdrager.

Muziekprojecten

Gedurende het jaar kun je je naast de zangles ook inschrijven voor verschillende projecten waaronder:

Performday: Er worden bandjes gevormd en na een aantal repetities wordt er opgetreden voor publiek. Je leert omgaan met microfoontechniek en de uitstraling op een podium

House of Music Sings: De zang staat centraal in dit project. De begeleiding is minimaal (piano of gitaar) waardoor de zang helemaal tot zijn recht komt.

De zangdocenten van House of Music

Zangdocente bij House of Music
Zangdocent bij House of Music
Zangdocent bij House of Music
Nienke geeft zangles bij muziekschool House of Music.

Nieuwsgierig? Meld je aan voor een gratis proefles!