Leer viool spelen bij House of Music

Ik wil een gratis proefles

Vioolles

Altijd al viool of altviool willen leren spelen? Solo of met een orkest? Of wil je leren improviseren en jammen met een band of jouw favoriete rock of pop-covers spelen? Viool en altviool zijn niet alleen instrumenten van de klassieke wereld, integendeel, je kan er alle kanten mee op! Van klassiek tot pop, van folk tot rock.

Klassiek tot pop

House of Music biedt vioollessen voor studenten van alle leeftijden en niveaus, van beginners tot gevorderden. We behandelen verschillende stijlen, van klassieke tot populaire muziek.Vanzelfsprekend bevatten de lessen de basisprincipes van lezen, techniek en theorie maar ook wordt er in de les aandacht besteed aan jouw favoriete muziek. Of je nu Bach of The Beatles wilt leren, wij helpen je graag om de violist te worden die je wilt zijn!

Leeftijd

In tegenstelling tot de meeste instrumenten kun je al heel erg vroeg starten met viool spelen. Sommigen zijn pas 3 jaar oud als ze starten! Wij raden wel aan om bij erg jonge kinderen (tot 5 jaar) als ouder mee te doen met de lessen zodat je samen kan oefenen en je kind kan ondersteunen thuis.

Huren

Tijdens de proefles kun je gebruik maken van een viool van House of Music. Ben je enthousiast en wil je doorgaan? Bij onze partner Music All-in is er een groot assortiment met verschillende opties, van huren tot kopen. Kijk voor meer info op:  https://musicallin.nl/instrumenten-huren

Voorbeelden van de verschillende stijlen

Klassiek viool:

Viool pop:

 

De viooldocenten van House of Music

Viooldocente bij House of Music

Nieuwsgierig? Meld je aan voor een gratis proefles!