Ukulele leren spelen voor beginners

Het vrolijkste instrument van de school!
Ik wil een gratis proefles

Ukelele

De ukelele is een mini versie van de gitaar met 4 snaren. De ukelele wordt veel gebruikt in popmuziek en singer songwriter muziek en komt overgewaaid uit Hawaii. Het leuke van de ukelele is dat je met weinig akkoorden al talloze nummers kan spelen. Er zijn verschillende formaten ukeleles maar de meest bekende is de soprano ukelele.

Ukeleleles

De ukelele (of ukulele) is op dit moment populairder dan ooit! Wil jij graag ukelele leren spelen, en kan je daarmee wel wat hulp gebruiken? Neem dan les bij House of Music en verbaas jezelf en je vrienden hoe jij in een korte tijd de ukelele bespeelt als een pro!

George Harrison schreef ooit eens: “The ‘UKE’ is one instrument you can’t play and not laugh.” De ukulele is dan ook het ultieme feelgood-instrument. Bij de klank van het kleine instrument droom je meteen weg en waan je jezelf ergens op een eiland in de Stille Zuidzee. Je neemt de ukelele door zijn kleine formaat ook nog eens supermakkelijk overal mee naartoe. Niet gek dus dat het op dit moment het bestverkochte instrument is!

Ook voor jonge kinderen

Een ukulele kan een goede start zijn om jouw kind een snaarinstrument aan te leren. Een ukulele heeft namelijk anders dan een gitaar maar vier snaren waardoor de grepen wat makkelijker te pakken zijn. Laat je kind kennis maken met snaarinstrumenten op een leuke en speelse manier.

Heb je nog geen ukelele? Kijk dan eens op: https://musicallin.nl/catalogsearch/result/?q=ukelele

Wil jij ook snel ukelele leren spelen? Schrijf je dan snel in voor een gratis proefles!