Gitaarles

Voor jong en oud!
Ik wil een gratis proefles

Gitaarles

De gitaarlessen bij House of Music zijn op maat gemaakt. Iedereen wil zo snel en zo goed mogelijk gitaar leren spelen, maar je bereikt dat het beste op je eigen manier en in je eigen stijl! Samen met je leraar stem je de lessen af op jouw interesses en tempo. Natuurlijk word je door je gitaarleraar gestuurd en is er nu eenmaal basiskennis nodig waar je gewoon niet omheen kunt. Maar jij bepaalt zelf waar je het meest behoefte aan hebt en wat voor een “soort” gitarist je wilt worden!

Meer dan alleen gitaarles

De lessen die je volgt om je instrument te leren bespelen duren een half uur of drie kwartier en ze worden wekelijks gegeven. Naast de individuele lessen kun je elk half jaar meedoen aan de bandprojecten. Je leert dan hoe het is om de functie van slag- of sologitarist in te vullen in een band en aan het einde van het project geef je een echt optreden!

De gitaarleraren van House of Music

In House of Music werken we met gediplomeerde docenten. Wil jij graag rocken, popmuziek of juist klassieke muziek spelen? Alle stijlen zijn mogelijk!
Vanaf de eerste les wordt er al muziek gemaakt en gaande weg leer je meer van de benodigde muziektheorie en techniek. Iedereen leert op zijn of haar eigen manier, daarom krijg je altijd les op een manier die bij jou past!

Abel, gitaardocent
Gitaarleraar bij House of Music
Gitaarleraar bij House of Music
gitaarles neem je bij Bouke, House of Music

Nieuwsgierig? Meld je aan voor een gratis proefles!