Leer drummen bij House of Music

en word de motor van de band!
Vraag een gratis proefles aan

“Drummen is toch niets anders dan op wat potten en pannen slaan?” Is een veel gemaakte opmerking. Niets is minder waar!

Het drumstel wordt ook wel als “de motor” van een band gezien en is daarmee één van de belangrijkste, zo niet het belangrijkste instrument binnen een band. Een drummer geeft het ritme aan, bepaald het tempo en zorgt voor het duidelijk maken van de structuur in een song. Een hele grote verantwoordelijkheid dus!

Drumles

Bij House of Music leer je drummen in een volledig ingerichte drumstudio met 2 professionele drumstellen. De lessen worden één op één gegeven wat bevorderlijk is voor de groei van de leerling.

Naast de “normale” lesstof zoals techniek, houding, onafhankelijkheid, rudiments (basispatronen), het spelen van verschillende stijlen enz. wordt er bij House of Music ook veel aandacht besteed aan samenspel met andere instrumenten, iets wat de school onderscheidt van veel andere drumscholen.

De leraar zal je namelijk regelmatig meenemen naar 1 van de 2 studio’s van House of Music om samenspel te trainen. De leraar speelt dan (bas) gitaar of piano, jij mag natuurlijk achter de drums en samen speel je bekende liedjes of grooves. Het geeft je de ervaring ervaring alsof je in een band speelt. Buiten het feit dat dat erg leuk is leer je ook veel beter het drumstel te begrijpen en de functie van drummen in een band. Erg leerzaam dus!

Klant is koning

Je bepaald grotendeels zelf de kant op waar je naar toe wilt gaan. Wil je graag leren rock drummen, of liever lekkere jazz of blues? De leraar zal zoveel mogelijk naar jouw persoonlijke wensen luisteren. Neem dus gerust je eigen muziek mee!

Bandprojecten

Verder zijn er nog verschillende bandprojecten waar je aan kan meedoen. De leerlingen van House of Music vormen samen bandjes, worden gecoacht en ter afsluiting van zo’n project treden ze op voor familie en vrienden. Een bijzondere ervaring!

De drumleraren van House of Music

Recente berichten

Elian

Drumles House of Music

Jeroen

drumles

Boris

Drumles

Nieuwsgierig? Meld je aan voor een gratis proefles!