Leer drummen bij House of Music

Drumles voor alle leeftijden!
Vraag een gratis proefles aan

Heb je altijd al willen leren drummen? Trommel je altijd al mee met alles wat los en vast zit? Dan wordt het hoog tijd om te kijken of drumles iets voor jou is!

“Drummen is toch niets anders dan op wat potten en pannen slaan?” Is een veel gemaakte opmerking. Niets is minder waar! Het drumstel wordt ook wel als “de motor” van een band gezien en is daarmee één van de belangrijkste, zo niet het belangrijkste instrument binnen een band. Een drummer geeft het ritme aan, bepaald het tempo en zorgt voor het duidelijk maken van de structuur in een song. Een grote verantwoordelijkheid dus!

Drumles

Bij House of Music leer je drummen in een volledig ingerichte drumstudio met 2 professionele drumstellen. De drumlessen worden over het algemeen één op één gegeven maar duolessen behoren ook tot de mogelijkheid. 

Naast de “normale” lesstof zoals techniek, houding, onafhankelijkheid, rudiments (basispatronen), het spelen van verschillende stijlen enz. wordt er bij House of Music ook veel aandacht besteed aan samenspel met andere instrumenten, iets wat de school onderscheidt van vele andere drumscholen. Ook hebben beiden ruimtes een flat-screen tv die fungeren als het moderne schoolbord. Jouw favoriete track in notenschrift meespelen op een groot scherm, hoe vet!

Het leuke van drummen is dat je al snel je eerste beat leert en mee kan spelen op je favoriete muziek! Je krijgt dus snel resultaat wat bevorderlijk is voor het enthousiasme. 

Klant is koning

Je bepaald grotendeels zelf de kant op waar je naar toe wilt gaan. Wil je graag leren rock drummen, of liever blues of reggae? Je leraar zal zoveel mogelijk naar jouw persoonlijke wensen luisteren. Neem dus gerust je eigen muziek mee!

Bandprojecten

Verder zijn er nog verschillende bandprojecten waar je aan kan meedoen. De leerlingen van House of Music vormen samen bands, worden gecoacht en ter afsluiting van zo’n project treden ze op voor publiek.

 

De drumleraren van House of Music

Drumleraar bij House of Music

drumles bij Luc de Bruin
Drumdocent House of Music

Nieuwsgierig? Meld je aan voor een gratis proefles!