Wil jij Cello leren spelen?

GRATIS PROEFLES

Celloles

Wanneer je een veelzijdig instrument wilt bespelen, dan is de cello iets voor jou. Op een cello kun je heel veel tonen met verschillende soorten klanken maken, van zeer laag tot zeer hoog. Een cello kan, met zijn lange diepe klanken die voelbaar zijn in het lichaam, baspartijen spelen als ondersteuning voor de andere instrumenten.
In het middengebied van een cello heb je het zogenaamde tenore gedeelte. In dit gebied is er geen ander instrument dat de warme, ronde en volle klanken van de cello kan evenaren.
De cello kan in het klankgebied van de viool spelen en toch haar eigen klankkleur behouden.

Klassiek tot pop

Door de veelzijdigheid van de cello kom je dit instrument in allerlei ensembles tegen; in baroktrio’s, strijkkwartetten, orkesten, maar ook in popgroepen. Behalve barok, klassiek en romantische muziek kun je ook moderne muziek, zoals jazz, blues en rock op een cello spelen. Vanzelfsprekend bevatten de lessen de basisprincipes van lezen, techniek en theorie maar ook wordt er in de les aandacht besteed aan jouw favoriete muziek! Of je nu Bach of Adele wilt leren, wij helpen je graag om de cellist te worden die je wilt zijn.
,

Huren

Tijdens de proefles kun je gebruik maken van een cello van House of Music. Ben je enthousiast en wil je doorgaan? Bij onze partner Music All-in is er een groot assortiment met verschillende opties, van huren tot kopen. Kijk voor meer info op:  https://musicallin.nl/instrumenten-huren

Voorbeelden van verschillende stijlen:

Klassiek cello:

Cello pop/rock:

 

Recente berichten

Cello docent Martín Álvarez Diaz

Celloles

Nieuwsgierig? Meld je aan voor een gratis proefles!