Leer bassen en wordt de baas!

Vraag een gratis proefles aan

Basles

Als bassist ben je de baas over de groove van de beat. Vergeet de gitaar, toetsen en blaasinstrumenten maar want THE BASS IT IS! Samen met de drummer maak je de ritmes en leg je een stevig fundament neer voor de rest van de band. Jij leidt de weg door het hele liedje heen. Ook zul je op YouTube of bij concerten veel virtuoze basgitaristen tegenkomen die te gekke bassolo’s uit hun instrument toveren.

Begeleiding

Onder begeleiding van een vakkundige docent met een ruime doceer- en speelervaring op allerlei fronten kan ook jij de bassist van de band worden. Schrijf je in en haal het maximale uit je talent.

Tijdens de basles leer je hoe het instrument bespeeld wordt en hoe je zelfstandig muziek kan maken. Je kunt meteen met de muziekstijl van je favoriete band of bassist beginnen, veel nummers kun je namelijk instuderen op diverse speelniveaus. Maar wil je allround inzetbaar als bassist zijn dan leer je in de eerste jaren alle basistechnieken zoals fingerstyle, slappen, tappen en accoordspel aan de hand van verschillende soorten muziek. Daarnaast zijn er voorspeeluren en bandoptredens, waar je kan laten horen wat je al geleerd hebt en samen kunt spelen met andere muziekleerlingen die hetzelfde of een ander instrument bespelen.

Basleraar Edwin

Edwin Turk, basleraar

edwin_turk@hotmail.com Geeft les op: DINSDAG

Hoi, ik ben Edwin. Ik speel vanaf mijn 15-de levensjaar gitaar en ben op mijn 17e overgestapt op de basgitaar. Speel tot op heden met veel plezier in verschillende bands en projecten waar ik regelmatig op diverse podia mee ben te bewonderen!

MIJN GEAR:
  • Fender Jazz Bass
  • Fender Precision Bass
  • Musicman Stingray fretted
  • Musicman Stingray unfretted
SPEELT IN:

Roved, grunge 90's coverband

SPEELDE IN:

The Heyz

Ed's top 5

Nieuwsgierig? Meld je aan voor een gratis proefles!

Ed

]basles