Leer bassen en wordt de baas van de groove!

Vraag een gratis proefles aan

Basles

Als bassist ben je de baas over de groove van de beat. Vergeet de gitaar, toetsen en blaasinstrumenten maar want THE BASS IT IS! Samen met de drummer maak je de ritmes en leg je een stevig fundament neer voor de rest van de band. Jij leidt de weg door het hele liedje heen. Ook zul je op YouTube of bij concerten veel virtuoze basgitaristen tegenkomen die te gekke bassolo’s uit hun instrument toveren.

Begeleiding

Onder begeleiding van een ervaren basleraar kan ook jij de bassist van de band worden. Schrijf je in en haal het maximale uit je talent.

Tijdens de basles leer je hoe het instrument bespeeld wordt en hoe je zelfstandig muziek kan maken. Je kunt meteen met de muziekstijl van je favoriete band of bassist beginnen, veel nummers kun je namelijk instuderen op diverse speelniveaus. Maar wil je allround inzetbaar als bassist zijn dan leer je in de eerste jaren alle basistechnieken zoals fingerstyle, slappen, tappen en accoordspel aan de hand van verschillende soorten muziek. Daarnaast zijn er bandprojecten zoals de Performday waar je bands vormt met andere leerlingen en wordt begeleid naar een optreden voor publiek.

 

 

De basdocenten

Recente berichten

Basleraar bij House of Music
Basleraar bij House of Music

Nieuwsgierig? Meld je aan voor een gratis proefles!