Muzieklessen overzicht

Zangles modern

Klarinetles

Popkoor

Drumles

Gitaarcursus

Klassiek zangles

Saxofoonles

DJ-Les

Celloles

Oriëntatie-cursus

Basles

Ukelele-les

Pianoles

Gitaarles

Lekker scheuren op een gitaar? Een dikke groove neerleggen op drums? Of de sterren van de hemel zingen?

Bij House Of Music wordt er muziekles gegeven door verschillende professionele en gediplomeerde docenten. De lessen zijn voor jong en oud, zowel voor beginner als voor gevorderden en sluiten altijd aan op je eigen ambities!

Wij stemmen de les af op jouw behoeftes. Geen saaie lange lessen uit stoffige boeken maar zo snel mogelijk jouw favoriete songs onder de knie krijgen, dat is waar House of Music voor staat!

De lessen worden over het algemeen één op één gegeven maar duo-lessen behoren ook tot de mogelijkheden.

Naast de reguliere lessen kent House of Music ook bandprojecten waarin vooral aandacht wordt besteed aan het leren spelen in bandverband. Als afsluiting van elk project wordt er altijd opgetreden voor familie en vrienden!

HOUSE OF MUSIC, DE LEUKSTE MUZIEKSCHOOL VAN DUIN EN BOLLENSTREEK!

Naast het volgen van lessen staat plezier in het leren van het bespelen van instrumenten bij ons voorop. De muzieklessen zijn natuurlijk serieus en we helpen je verder maar er is altijd ruimte voor fun. Zo hebben we een gezellige bar voor een hapje en een drankje en kan je op diverse plekken in het gebouw even chillen. Ook is er altijd muziek en muziekinstrumenten om je heen.

Ze zeggen niet voor niets dat House of Music de leukste muziekschool van de bollenstreek is!

Nieuwsgierig? Meld je aan voor een gratis proefles!