Voor klarinetles dichtbij Lisse ga je naar House of Music, de leukste muziekschool van de Bollenstreek!

Wil je graag klarinetlessen volgen in de omgeving van Lisse? Niet ver van Lisse vind je muziekschool House of Music op bedrijventerrein ’t Heen. Hier geven we klarinetlessen aan jong en oud, beginner of gevorderde. Uiteraard worden de lessen helemaal aangepast aan jouw behoeftes. Kom het gewoon een keer ervaren, een gratis proefles is via onze website zo aangevraagd!

Klarinetles voor iedereen

Wil jij je richten op één specifieke stijl of ga je juist voor zo allround mogelijk? Wil je graag klassieke stukken spelen of hou je meer van popmuziek? En neem je klarinetles om te leren hoe je lekker thuis kunt spelen voor je eigen plezier of heb je misschien wel de ambitie om de nieuwe Woody Allen te worden? Bij House of Music in de omgeving van Lisse is het allemaal mogelijk!

Bij de klarinetlessen staan jouw wensen centraal en wij proberen daar met de muziekles zo goed mogelijk bij aan te sluiten. De lessen krijg je van een gediplomeerde leraar met jarenlange ervaring.

De klarinet

De klarinet is een heel veelzijdig houtblaasinstrument. Van heel laag tot heel hoog. Van heel hard tot heel zacht. Het wordt gebruikt voor jazz en pop en veel in klassieke muziek. Om een toon uit de klarinet te krijgen heb je een rietje nodig. Door op het mondstuk te blazen gaat dit rietje trillen en zo krijg je het karakteristieke klarinetgeluid. De klarinet heeft een warme toon en een groot bereik. Wie weet is klarinet leren spelen ook wel iets voor jou!

Meer dan alleen klarinetles

De privélessen die je volgt om je muziekinstrument te leren bespelen duren een half uur, drie kwartier of een uur en ze worden wekelijks gegeven. Kijk voor alle mogelijkheden op onze info en tarievenpagina.

Klarinettist optreden

Naast de individuele lessen kun je elk half jaar meedoen aan de bandprojecten met de Perform Day van House of Music. Je leert dan hoe het is om de functie van klarinettist in te vullen in een band en aan het einde van het project geef je een echt optreden!

De leukste muziekschool in de omgeving van Lisse

Met meer dan 400 leerlingen zijn wij de grootste en leukste muziekschool in de omgeving van Lisse. House of Music is in 2011 opgericht met het doel de passie en liefde voor muziek over te brengen op jong en oud.

Du wil je klaargestoomd worden voor het conservatorium, of gewoon lekker wekelijks je muzikale ei kwijt? Wij stemmen onze lessen af op jouw behoeftes. Geen saaie lange lessen uit stoffige boeken maar zo snel mogelijk jouw favoriete songs onder de knie krijgen, dat is waar House of Music voor staat!

MEER INFO

Naast klarinetles kun je bij House of Music ook terecht voor:

Klik HIER voor meer info of boek gelijk een gratis proefles!