Voor gitaarles dichtbij Rijnsburg ga je naar House of Music, de leukste muziekschool van de Bollenstreek!

 

Op zoek naar gitaarles in de omgeving van Rijnsburg?

Ben je op zoek naar gitaarles in de buurt van Rijnsburg? Niet ver buiten Rijnsburg vind je muziekschool House of Music op bedrijventerrein ’t Heen. Hier geven we gitaarlessen aan jong en oud, beginner of gevorderde. Ook worden de lessen helemaal aangepast aan jouw behoeften.

Gitaarles voor iedereen

Wil je je richten op één specifieke stijl of ga je juist voor zo allround mogelijk? Wil je jezelf begeleiden als je zingt, of droom je ervan om de nieuwe Steve Vai te worden? Bij House of Music, niet ver van Rijnsburg, kan het allemaal! Bij de gitaarlessen staan jouw wensen centraal en wij proberen daar met de muziekles zo goed mogelijk bij aan te sluiten. Kom het gewoon een keer ervaren, een gratis proefles is via onze website zo aangevraagd!

Meer dan alleen gitaarles

De lessen die je volgt om je muziekinstrument te leren bespelen duren een half uur, drie kwartier of een uur en ze worden wekelijks gegeven. Kijk voor alle mogelijkheden op onze info en tarievenpagina.

Perform day house of music in de omgeving van Noordwijkerhout

Naast de individuele lessen kun je elk half jaar meedoen aan de bandprojecten met de Perform Day van House of Music. Je leert dan hoe het is om de functie van slag- of sologitarist in te vullen in een band en aan het einde van het project geef je een echt optreden!

De leukste muziekschool in de omgeving van Rijnsburg

Met meer dan 400 leerlingen zijn wij de grootste en leukste muziekschool in de buurt van Rijnsburg. House of Music is in 2011 opgericht met het doel de passie en liefde voor muziek over te brengen op jong en oud.

Du wil je klaargestoomd worden voor het conservatorium, of gewoon lekker wekelijks je muzikale ei kwijt? Wij stemmen onze lessen af op jouw behoeftes. Geen saaie lange lessen uit stoffige boeken maar zo snel mogelijk jouw favoriete songs onder de knie krijgen, dat is waar House of Music voor staat!

Klik HIER voor meer info en boek een gratis proefles!

Naast gitaarles kun je bij House of Music ook terecht voor:

 

Buiten de muzieklessen om beschikken we ook nog eens over drie prachtige OEFENRUIMTES.  Kortom: de ideale plek om als muzikant of band samen te komen en te ontwikkelen!