Op zoek naar drumles in de buurt van Valkenburg?

Drumlessen volg je op een steenworp afstand van Valkenburg bij House of Music, de leukste muziekschool van de Bollenstreek! De drumlessen zijn voor jong en oud, voor beginner tot gevorderde en geheel afgestemd op je eigen ambities.

Leren drummen

Als drummer ben je verantwoordelijk voor het ritme, tempo en zorg je voor duidelijkheid in de structuur van een liedje. De drummer wordt daarom niet voor niets de “motor” van de band genoemd. Samen met de bassist creëer je een goede groove en je leg je de basis voor de rest van de band.

Tijdens de drumlessen gaan we met jou werken aan de beste drumritmes en het bereiken van een goede speeltechniek. Het leuke van drummen is dat je al snel mee kan spelen met je favoriete muziek! Onze professionele en geschoolde docenten helpen je graag verder om te leren drummen. Verder kunnen we je uiteraard alles vertellen over de aanschaf en het afstellen van je drumstel.

Drumles bij House of Music

House of Music vind je net buiten Valkenburg op bedrijventerrein ’t Heen aan de N206. Bij House of Music beschikken we over meerdere ruime drumlokalen voor de drumlessen die zijn ingericht met professionele apparatuur en de beste drumstellen. Zo kun je tijdens de lessen heerlijk meespelen met je favoriete songs, maar ook bijvoorbeeld tijdens het drummen de uitgeschreven muziek volgen op een beeldscherm. Uiteraard passen we de drumlessen helemaal aan op jouw behoeftes en jouw tempo.

Drummer - drumles  bij Noordwijk

Meer dan alleen drumles

De muzieklessen die je volgt om je instrument te leren bespelen duren een half uur, drie kwartier of een uur en ze worden wekelijks gegeven. Kijk voor alle mogelijkheden op onze info en tarievenpagina.

Naast de individuele lessen kun je elk half jaar meedoen aan de bandprojecten met de Perform Day van House of Music. Je leert dan hoe het is om de functie van slag- of sologitarist in te vullen in een band en aan het einde van het project geef je een echt optreden!

De leukste muziekschool in de buurt van Valkenburg

Met meer dan 400 leerlingen zijn wij de grootste en leukste muziekschool in de buurt van Valkenburg. House of Music is in 2011 opgericht met het doel de passie en liefde voor muziek over te brengen op jong en oud.

Du wil je klaargestoomd worden voor het conservatorium, of gewoon lekker wekelijks je muzikale ei kwijt? Wij stemmen onze lessen af op jouw behoeftes. Geen saaie lange lessen uit stoffige boeken maar zo snel mogelijk jouw favoriete songs onder de knie krijgen, dat is waar House of Music voor staat!

Naast drumles kun je bij House of Music ook terecht voor:

Klik HIER voor meer info of boek gelijk een gratis proefles!