DJ-Les

Leer mixen, draaien en produceren!
Ik wil een gratis proefles

Dj-les

De spanning van op het podium staan, een publiek wat compleet los gaat op wat de dj doet. Het ziet er altijd heel spannend uit en, laten we het maar verklappen, dat is het ook! Maar om goed te leren mixen heb je best wat vaardigheden en kennis nodig. Deze doe je op tijdens dj-les bij House of Music, waar je alle aspecten van het dj-en op high-end apparatuur leert kennen en beheersen. De dj-lessen zijn voor iedereen toegankelijk: het maakt dus niet uit of je al jaren ervaring hebt, een beginnende dj bent of wilt ontdekken wat het allemaal inhoudt. De lessen worden aan jouw wensen en vaardigheden aangepast!

Gelijk achter de draaitafels bij dj-les!

Bij House of Music ga je het dj-en vooral leren door zelf bezig te zijn. Vanaf de eerste les sta je achter de knoppen, zodat je snel gewend raakt aan de apparatuur en wat je hiermee kunt doen. Je leert vanaf het begin spelenderwijs beat-matchen, effecten gebruiken, hoe je loops maakt en kunt gebruiken, equalisen en nog veel meer. Naast het leren werken met de apparatuur gaan we in de dj-les diep in op de achtergrond van het dj-en: welke manieren er allemaal zijn om te mixen, hoe je gebruik kunt maken van toonsoorten en spanningsopbouw om je mixes beter te laten klinken, hoe je jouw muziekcollectie opbouwt, onderhoudt en uitbreidt en hoe je jouw eigen stijl als dj kunt ontwikkelen. Zo wordt ‘even een nummertje draaien’ een kunst die jij volledig in de vingers krijgt!

Dj-gear

In de dj-les werk je natuurlijk met de beste dj-gear!
House of Music beschikt over:

  • 2 x Pioneer CDJ-2000 Nexus Limited Edition
  •  DJM-900 mixer

 

De DJ-leraar van House of Music

Sven is de DJ-leraar bij muziekschool House of Music. Hij geeft naast DJ-les ook les in produceren en mixen. Dus wie weet draai je na een tijdje je eigen track op de leukste feesten!

Nieuwsgierig? Meld je aan voor een gratis proefles!