DJ-Les

Leer mixen, draaien en produceren!
Vraag een gratis proefles aan

DJ-les

De spanning van op het podium staan, een publiek wat compleet los gaat op wat de DJ doet. Het ziet er altijd heel spannend uit en, laten we het maar verklappen, dat is het ook! Maar om goed te leren mixen heb je best wat vaardigheden en kennis nodig. Deze doe je op in de DJ-lessen van House of Music, waar je alle aspecten van het DJ-en op high-end apparatuur leert kennen en beheersen. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk: het maakt dus niet uit of je al jaren ervaring hebt, een beginnende DJ bent of wilt ontdekken wat het allemaal inhoudt. De lessen worden aan jouw wensen en vaardigheden aangepast!

Gelijk achter de knoppen!

Bij House of Music ga je het DJ-en vooral leren door zelf bezig te zijn. Vanaf de eerste les sta je achter de knoppen, zodat je snel gewend raakt aan de apparatuur en wat je hiermee kunt doen. Je leert vanaf het begin spelenderwijs beat-matchen, effecten gebruiken, hoe je loops maakt en kunt gebruiken, equalisen en nog veel meer. Naast het leren werken met de apparatuur gaan we diep in op de achtergrond van het DJ-en: welke manieren er allemaal zijn om te mixen, hoe je gebruik kunt maken van toonsoorten en spanningsopbouw om je mixes beter te laten klinken, hoe je jouw muziekcollectie opbouwt, onderhoudt en uitbreidt en hoe je jouw eigen stijl als DJ kunt ontwikkelen. Zo wordt ‘even een nummertje draaien’ een kunst die jij volledig in de vingers krijgt!

Gear

In de DJ-les werk je natuurlijk met de beste spullen!
House of Music beschikt over:

  • 2 x Pioneer CDJ-2000 Nexus Limited Edition
  •  DJM-900 mixer

Draaien in nachtclub

Een betere leerschool dan de praktijk is er niet en HOME is altijd op zoek naar nieuw talent! Daarom gaan muziekschool House of Music en nachtclub HOME samenwerken. Iedereen die bij House of Music wordt opgeleid tot dj krijgt de kans om een eigen dj-set te draaien in Noordwijks #1 nachtclub!  Deze club beschikt over meer dan 300 m2 aan ‘clubbing’ ruimte en is een favoriete spot voor gerenommeerde dj’s. Wanneer ook jij je hieraan wilt wagen, kom dan dj-lessen volgen bij House of Music en de dj-docent zal in samenwerking met HOME een ‘slot’ voor je uitkiezen. Jij mag dan met je eigen muziek de club in vuur en vlam zetten en iedereen aan het dansen zien te krijgen. Wie weet word jij erna wel geboekt als een resident dj van HOME!

https://www.home-noordwijk.nl/nl/

De DJ-leraren van House of Music

Recente berichten

DJ leraar bij House of Music
DJ leraar bij House of Music

Nieuwsgierig? Meld je aan voor een gratis proefles!