DJ-LES OMGEVING NOORDWIJKERHOUT

Ben je op zoek naar dj-lessen in de buurt van Noordwijkerhout? Niet ver van Noordwijkerhout vind je muziekschool House of Music op bedrijventerrein t’ Heen. Bij onze dj-lessen leer je alles wat je nodig hebt als professionele dj en werk je in de les op de modernste dj-gear. De dj-lessen zijn voor jong en oud, beginner of gevorderde. Vraag meteen een gratis proefles dj aan en kom erachter hoe leuk en leerzaam de dj-lessen zijn!

DJ-LES BIJ HOUSE OF MUSIC

Bij House of Music, niet ver van Noordwijkerhout, ga je het dj’en vooral leren door zelf bezig te zijn. Vanaf de eerste les sta je achter de knoppen, zodat je snel gewend raakt aan de apparatuur en leert wat je hiermee kunt doen. Je leert vanaf het begin spelenderwijs beat-matchen, effecten gebruiken, hoe je loops maakt en kunt gebruiken, equalisen en nog veel meer.

dj achter de knoppen

ONTWIKKEL JE EIGEN DJ-STIJL

Naast het leren werken met de dj-apparatuur gaan we dieper in op de achtergrond van het dj’en. Zo leer je welke manieren er allemaal zijn om te mixen, hoe je gebruik kunt maken van toonsoorten en spanningsopbouw om je mixen beter te laten klinken en hoe je jouw muziekcollectie opbouwt, onderhoudt en uitbreidt. Zoals bij al onze muzieklessen leer je ook als disc jockey hoe je jouw eigen stijl kunt ontwikkelen. Zo wordt ‘even een nummertje draaien’ een kunst die jij volledig in de vingers krijgt!

Zoek dus niet verder als je dj-lessen in de omgeving van Noordwijkerhout zoekt! Vraag snel een gratis proefles aan en binnen de kortste keren sta je te knallen achter de draaitafels!

MEER INFO

Naast DJ-les kun je bij House of Music ook terecht voor:

Klik HIER voor meer info of boek gelijk een gratis proefles!