Leer draaien, mixen en produceren

20% korting op de eerste 10 lessen!
Vraag een gratis proefles aan

Schrijf je voor 1 December in voor een gratis proefles DJ en ontvang maar liefst 20% korting op je eerste 10 lessen!

Zeg nou eerlijk, de DJ’s zijn toch de grootste popsterren van vandaag de dag? Als het je leuk lijkt om DJ te worden maar je weet niet waar je moet beginnen, of heb je al ervaring maar wil je je skills verbeteren dan ben je bij House of Music aan het goede adres!

Bij de DJ-lessen leer je alle aspecten van het DJ-en op high-end apparatuur kennen en beheersen. Je gaat het DJ-en vooral leren door zelf bezig te zijn. Vanaf de eerste les sta je achter de knoppen, zodat je snel gewend raakt aan de apparatuur en wat je hiermee kunt doen. Je leert vanaf het begin spelenderwijs beat-matchen, effecten gebruiken, loops maken en gebruiken, equalizen en nog veel meer.

Naast het leren werken met de apparatuur gaan we dieper in op de achtergrond van het DJ-en: welke manieren er allemaal zijn om te mixen, hoe je gebruik kunt maken van toonsoorten en spanningsopbouw om je mixes beter te laten klinken, hoe je jouw muziekcollectie opbouwt, onderhoudt en uitbreidt en hoe je jouw eigen stijl als DJ kunt ontwikkelen. Zo wordt ‘even een nummertje draaien’ een kunst die jij volledig in de vingers krijgt!

 

ACtie

Schrijf je je voor 1 December 2020 in voor een gratis proefles? Dan heeft House of Music wel een hele leuke actie voor je! Mocht je na de proefles je willen inschrijven dan krijg je maar liefst 20% korting op de eerste 10 lessen!

Voorwaarden kortingsactie

• Schrijf je voor 1 December in voor een gratis proefles DJ via het proefles-formulier. Na de proefles krijg je 2 weken “bedenktijd”. Schrijf je je binnen die 2 weken in bij House of Music dan krijg je op je eerste 10 lessen 20% korting!
• De actie geldt alleen voor privé-lessen, wekelijks, 30 minuten of meer,en alleen voor DJ-lessen.
• De actie is niet te combineren met andere kortingsacties van House of Music.
• De actie is niet te combineren met de 10 procent familiekorting.
• Bij de uiteindelijke inschrijving betaal je 4 lessen borg, ook over deze lessen krijg je 20 procent korting (totaal dus 14 lessen met korting!)
• Bij de uiteindelijke inschrijving betaal je eenmalig 15 euro inschrijfkosten. Je ontvangt hiervoor o.a het House of Music pakket bestaande uit een tas/map/stickers/pen.

 

 

 

Nieuwsgierig? Meld je aan voor een gratis proefles!