STEM EN WIN! Stuur jouw persoonlijke top 3 in via de onderstaande link en bepaal zo mede de House of Music top20! Onder de inzendingen verloten wij 2 x 5 gratis muzieklessen en 2 x een waardebon van €50,- euro te besteden bij Music All In Noordwijk.
 
In navolging van de jaarlijkse top 2000 presenteren wij de House of Music top 20. Leerlingen, ouders van leerlingen, leraren, vrienden, familie, fans van House of Music, iedereen die mee wil doen mag meedoen om de House of Music top 20 samen te stellen!
 
Het werkt heel simpel: geef jouw top drie van songs door die volgens jou absoluut een plekje in de House of Music top 20 verdienen. Klik op de onderstaande link en vul jouw persoonlijke top 3 (artiest & titel) in en verzend. Om kans te maken op de prijzen deel je ook het Facebookbericht of je voegt het toe aan je Instagram Stories.
 
Elke dinsdag en vrijdag wordt de lijst bijgewerkt en gepresenteerd totdat we de definitieve House of Music top 20 van 2021 bekendmaken op vrijdag 24 december. Ook de winnaars van de prijzen maken we die dag bekend.
 
Klik op de onderstaande link en stem!