Cursus Songwriting

10-weekse cursus songwriting

Cursus songwriting voor beginners

Heb je altijd al eigen songs willen leren schrijven maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is deze songwriting cursus iets voor jou. Leer tijdens deze cursus de grondbeginselen van het schrijven van een song. D.m.v. opdrachten leer je uit welke ingrediënten een song bestaat en hoe je dit kunt toepassen in de praktijk.

Tijdens de 10-weekse cursus Songwriting komen alle aspecten van het schrijven van een liedje voorbij zoals; compositie, structuur, tekstschrijven, hooks, ritme, sound, arrangement en natuurlijk inspiratie. Je werkt samen met de docent om zelf een liedje te schrijven.

Tevens leer je om feedback op je eigen werk te ontvangen en om feedback te geven aan anderen. De cursus wordt afgesloten met een presentatie van je eigen geschreven song.

De docente​

muziekschool, zangles

De docente van deze cursus is singer songwriter Sarah Laure, alweer een aantal jaartjes werkzaam als zang en pianodocente bij House of Music .
Hier kun je één van haar vele projecten beluisteren.

 

Voor wie?

Deze cursus is bedoeld voor alle zangers/zangeressen en/of instrumentalisten die zelf liedjes wil leren schrijven. Maar hoe schrijf je nu een liedje? En welke akkoorden kan ik gebruiken? Al deze aspecten zullen behandeld worden in deze cursus!

Gedurende 10-weken wordt er 60 minuten per keer besteed in een groepje vanaf 4 tot 8 cursisten. Voor vragen kan je een email sturen, anders kan je je inschrijven onderaan deze pagina.

Start en kosten

De cursus start bij voldoende aanmeldingen eind september/begin oktober 2019 op vrijdagavond 19.00. De kosten bedragen €149,- tot 21 jaar en €180,- vanaf 21 jaar (btw plichtig) Komt vrijdag jou niet goed uit maar wil je wel graag meedoen? Meld je dan toch aan via onderstaand formulier. Bij voldoende animo kunnen  we wellicht een extra blok starten op een andere dag.

10 weekse cursus van 60 minuten voor slechts *€149,-

 

 

*vanaf 21 jaar €180,- (btw)

Aanmelden