Zoals iedereen waarschijnlijk wel heeft vernomen worden de coronamaatregelen in ieder geval tot 19 december  weer aangescherpt en dat heeft ook gevolgen voor House of Music.

Muzieklessen

De aankomende weken zullen we open zijn tot 17:00. Alle lessen die niet voor dat tijdstip gegeven kunnen worden kunnen online worden gevolgd. Met je leraar kun je bespreken of er een ander tijdstip/dag mogelijk is voor jouw les. Dat zou ook in het weekend kunnen zijn als dat voor de desbetreffende leraar uitkomt. Als er geen mogelijkheid wordt gevonden om voor 17:00 les te volgen dan wordt de les dus online aangeboden.

Koren/mondharmonica-cursus

Zowel de koren als de mondharmonica-lessen zijn normaal gesproken na 17:00. Er wordt gekeken of er mogelijkheden zijn om de bijeenkomsten in het weekend voor 17:00 te laten plaatsvinden. Als dit niet mogelijk is zullen de lessen/bijeenkomsten stop worden gezet tot de (gedeeltelijke) lockdown wordt opgeheven.

Oefenruimtes

Ook voor bandjes geldt dat we in ieder geval tot 19 december na 17:00 uur gesloten zullen zijn. Als er bands zijn die voor 17:00 in het weekend willen/kunnen repeteren dan kunnen wij kijken of daar mogelijkheden voor zijn.

Rutte en de Jonge