House of Music gesloten t/m 6 april

Tot onze spijt zien we ons genoodzaakt alle muzieklessen om te zetten in online-lessen vanwege het heersende coronavirus.
Met deze ingrijpende maatregel willen we bijdragen aan het tegengaan van de verspreiding van het virus.
House of Music blijft in ieder geval gesloten t/m 6 april. Daarna zullen we bekijken of het verantwoord is om weer open te gaan.

Online lessen

Alle reguliere lessen zullen waar het kan vervangen worden door online lessen (via WhatsApp, FaceTime, Skype o.i.d.) Wij realiseren ons dat dit voor het ene instrument makkelijker is dan voor het andere maar wij hebben er vertrouwen in dat het grootste gedeelte van de lessen op deze manier gewoon door kan gaan. Wel zal er gekeken worden of sommige lessen van langer dan 30 minuten moeten worden ingekort en of lessen op andere tijden gegeven kunnen/moeten worden. Er wordt contact opgenomen met alle leerlingen door onze docenten.

Alternatieven

Tot slot zullen wij de komende tijd bekijken of we naast alle ‘live’ online-lessen ook alternatieven kunnen creëren waarbij je bijvoorbeeld les-video’s via de site kan bekijken of toegestuurd krijgt. Hierover houden we jullie op de hoogte.

We wensen iedereen sterkte in deze roerige tijd!

M.v.g.

Het House of Music Team.