Op zoek naar celloles in de buurt van Wassenaar?

In de buurt van Wassenaar vind je House of Music, de leukste muziekschool van Katwijk en omstreken! De cello-les is voor jong en oud, beginner tot gevorderde en geheel afgestemd op je eigen ambities!

Cello leren spelen

Van alle instrumenten wordt de cello beschouwd als één van de meest op het menselijk stemgeluid lijkende instrumenten. Het heeft een zeer warme klankkleur, daardoor klinkt de cello ook voor beginners erg prettig klinkt.
Tijdens de cellolessen is er aandacht voor alle technische aspecten van het leren bespelen van de cello, maar ook de muzikale ontwikkeling en het speelplezier van de leerling zijn heel belangrijk. Een ontspannen houding, zowel fysiek in houding en beweging als mentaal wordt vanaf het begin opgebouwd.

Van klassiek tot pop

De cello is perfect geschikt voor klassieke muziek, maar doet ook regelmatig dienst in de muziek die je op de radio hoort zoals jazz en pop. Je kunt op de cello zowel als solist als in een ensemble goed uit de voeten. Je kunt melodieën spelen of de cello als begeleidingsinstrument gebruiken.

Naast celloles kun je bij House of Music ook terecht voor:

Klik HIER voor meer info of boek gelijk een gratis proefles!