Voor basgitaarles dichtbij Noordwijk ga je naar House of Music, de leukste muziekschool van de Bollenstreek!

Ben je op zoek naar basgitaarles in de buurt van Noordwijk aan Zee? Net buiten Noordwijk vind je muziekschool House of Music op bedrijventerrein ’t Heen. Hier geven we baslessen aan jong en oud, beginner of gevorderde. Ook worden de lessen helemaal aangepast aan jouw behoeften.

Basgitaarles vlakbij Noordwijk voor iedereen

Als bassist leg je letterlijk de ondertoon neer voor je medemuzikanten. Samen met de drummer creëer je een goede groove en je legt met de rest van de band de basis voor de melodielijn. Met de basgitaar kan je in alle muziekstijlen terecht: of het nu rockmuziek, r&b of jazz is, overal ben je op je plek met de basgitaar. Misschien basgitaar spelen wel echt iets voor jou. Kom erachter tijdens de basgitaarlessen van House of Music vlakbij Noordwijk.  Hier staan jouw wensen centraal en wij proberen er met de muzieklessen zo goed mogelijk bij aan te sluiten. Kom het gewoon een keer ervaren, een gratis proefles is via onze website zo aangevraagd!

Meer dan alleen basgitaarles

De privélessen die je volgt om je muziekinstrument te leren bespelen duren een half uur, drie kwartier of een uur en ze worden wekelijks gegeven. Kijk voor alle mogelijkheden op onze info en tarievenpagina.

Perform day house of music omgeving Noordwijk met onder andere een leerling met basgitaarles

Naast de individuele lessen kun je elk half jaar meedoen aan de bandprojecten met de Perform Day van House of Music. Je leert dan hoe het is om de functie van slag- of sologitarist in te vullen in een band en aan het einde van het project geef je een echt optreden!

De leukste muziekschool in de omgeving van Noordwijk

Met meer dan 400 leerlingen zijn wij de grootste en leukste muziekschool in de buurt van Noordwijk. House of Music is in 2011 opgericht met het doel de passie en liefde voor muziek over te brengen op jong en oud.

Du wil je klaargestoomd worden voor het conservatorium, of gewoon lekker wekelijks je muzikale ei kwijt? Wij stemmen onze lessen af op jouw behoeftes. Geen saaie lange lessen uit stoffige boeken maar zo snel mogelijk jouw favoriete songs onder de knie krijgen, dat is waar House of Music voor staat!

MEER INFO

Naast basgitaarles kun je bij House of Music ook terecht voor:

Klik HIER voor meer info of boek gelijk een gratis proefles!