House of Music Management doet het management van o.a. De Kraaien. En deze mannen hebben een nieuw album uit getiteld: “Goud”

Het zowel fysiek als digitale debuutalbum is door de Haagse mannen, Prins Clit in Paanhaam en Bernd Gansebev, zelf geschreven en geproduceerd. Met energieke, opwekkende en op momenten ook diepe teksten zetten de mannen zichzelf voorgoed op de kaart. De eerder verschenen singles ‘Kattenkwaad’ en ‘Pony’ zijn tevens op het album te vinden.

Over Goud:
Naast de feestnummers hebben De Kraaien ook uiteraard in hun eigen stijl, gevoelige nummers op het album staan over zeer uiteenlopende onderwerpen. Zo gaat ‘Lekker Leven’ over een blinde verliefdheid , ‘Staat ‘ie lekker hard!!’ is volgens de mannen een nummer om te knallen en om de hele buurt in de lampen te krijgen. De track ‘Als je pa…’ kan weer leiden tot kosmische uitspattingen, ‘Regenboog’ is de reis naar de verdere regionen van ervaring. En tenslotte de titelsong ‘Goud’: “Ga voor goud, Ik moet geen zilver of geen brons, want dat is bout”, wijze woorden van Prins Clit in Paanhaam en Bernd Gansebev.”En zo is ‘t.”

Clubtour
Begin januari kondigden De Kraaien de komst van hun nieuwe muziek aan door van 6 t/m 9 januari de Pier in Scheveningen te kapen. Dit resulteerde in de eerste single Kattekwaad, een samenwerking met Jack Parow. De Afrikaanse rapper was 12 februari in Nederland om de mannen bij te staan tijdens de kick-off van hun clubtour in een uitverkocht Paard van Troje. De mannen gaven met een volledige liveband niet alleen een voorproefje op de clubtour die 4 maart is gestart in Zwolle en 23 april eindigt in Haarlem.

De Kraaien:
Sinds 2009 veroveren Prins Clit in Paanhaam en Bernd Gansebev, samen ‘De Kraaien’, de Nederlandse bodem. Ze bestormen de podia met keiharde beats en eigenwijze teksten en dit alles op z’n Haags. De Kraaien zijn vooral bekend van de hit ‘Ik Vind Je Lekker’. In 2013 ontvingen ze hiervoor in het ochtendprogramma GIEL op 3FM een gouden plaat uit handen van Giel Beelen. De videoclip werd meer dan 5,3 miljoen keer bekeken. Na het gigantische succes van ‘Ik Vind Je Lekker’ kwamen er nog een aantal sterke opvolgers: ‘Pechvogel’, ‘Rollen’ en ‘Dat Gepijpzeik’.

www.dekraaien.nl
Facebook