Info

Hier vind je alle informatie zoals tarieven en vakanties met betrekking tot de muzieklessen van House of Music.

Tarieven 2022

Leeftijd Lesduur
(minuten)
Tarief per les
(wekelijks)
 
8-21 jaar privéles 30
45
60
€ 21,50
€ 28,-
€ 36,-
 
8-21 jaar duoles
(prijzen zijn per persoon)
30
45
60
€ 14,-
€ 19,-
€ 26,-
 
Vanaf 21 jaar privéles
(inclusief 21 % btw)
30
45
60
€ 26,-
€ 33,90
€ 43,50
 
Vanaf 21 jaar duoles
(prijzen inclusief 21 % btw
en per persoon)
30
45
60
€ 16,95
€ 23,-
€ 31,45
 

Om de week

Het is ook mogelijk om om de week te lessen. Hier wordt echter vanwege de onregelmatigheid €2,25 extra per les in rekening gebracht.

Tarieven 2023

Leeftijd Lesduur
(minuten)
Tarief per les
(wekelijks)
 
8-21 jaar privéles 30
45
60
€ 24,25
€ 31,50
€ 40,50
 
8-21 jaar duoles
(prijzen zijn per persoon)
30
45
60
€ 16,-
€ 21,50
€ 29,-
 
Vanaf 21 jaar privéles
(inclusief 21 % btw)
30
45
60
€ 29,34
€ 38,12
€ 49,-
 
Vanaf 21 jaar duoles
(prijzen inclusief 21 % btw
en per persoon)
30
45
60
€ 19,36
€ 26,02
€ 35,09
 

Om de week

Het is ook mogelijk om om de week te lessen. Hier wordt echter vanwege de onregelmatigheid €2,50  extra per les in rekening gebracht.

Familiekorting

Zit je samen op les met je broertje of zusje? Of met je partner? Of heb je elke week les in meer dan 1 instrument? Dan krijg je 10% familiekorting! De korting geldt voor elk gezinslid over de gehele factuur bij wekelijkse individuele lessen (dus niet op duolessen). Let op: de korting geldt alleen voor ouders en broers/zussen samenwonend op hetzelfde adres en alleen als er vanaf één IBAN kan worden geïncasseerd.

Ledenvoordeel na 5 jaar

Ben je langer dan 5 jaar lid? Dan ontvang je bij House of Music een korting van 10 procent op je maandelijkse factuur!

Te weinig geld om het lesgeld te betalen?

Heb of ken je een kind dat (weer) graag bij ons wil komen lessen, maar is het lesgeld een probleem? Wij werken samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Het fonds betaalt het lesgeld en de benodigde spullen als je tijdelijk of langdurig weinig inkomen hebt. Als je een uitkering hebt, zzp’er bent met te weinig opdrachten of als je als gevolg van de coronacrisis geldzorgen hebt: het Jeugdfonds Sport & Cultuur kan je helpen!

Hoe werkt het?

Een aanvraag doe je niet zelf, maar wordt gedaan door een ‘intermediair’. Bijvoorbeeld de leerkracht of intern begeleider op school, de buurtsportcoach, iemand van het wijkteam, schuldhulpverlening of jeugdzorg. De aanvraag wordt samen met jou online ingediend en je hoeft geen uitgebreide papierwinkel te overleggen. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken bij ons starten. Wil je een aanvraag indienen? Ga dan naar www.jeugdfondssportencultuur.nl/zuid-holland en bekijk welke intermediairs jou kunnen helpen!

 

Vakanties 2022

Krokusvakantie: 27 februari t/m 6 maart

Pasen: Zondag 17 en Maandag 18 april

Koningsdag: 27 april

Meivakantie: 1 t/m 8 mei

Hemelvaart:  Donderdag 26 mei

Pinksteren: Zondag 5 en Maandag 6 juni

Zomervakantie: 17 juli t/m 14 augustus

Herfstvakantie: 23 t/m 30 oktober

Kerstvakantie: 24 december t/m 8 januari 2023

 

Veel gestelde vragen

Vanaf welke leeftijd wordt er les gegeven?

Vanaf ongeveer zeven jaar oud. Soms zijn er uitzonderingen. Zo is ons jongste drumtalentje nog maar vijf jaar!

Ben ik te oud om een muziekinstrument te leren spelen?

Absoluut niet! Je bent nooit te oud om te leren. Omdat de lessen één op één zijn kan iedereen in zijn/haar eigen tempo het instrument onder de knie krijgen.

Hoe moeilijk is het om een instrument te leren bespelen?

Makkelijker dan je denkt! Bij House of Music is het leerproces spannend en leuk want vanaf dag één leer je al liedjes spelen die je kent en leuk vindt!

Heb ik gelijk een instrument nodig als ik ga starten?

Nee, niet gelijk. Echter als je het leuk vindt en er mee wilt doorgaan dan heb je wel een instrument nodig om te oefenen. Je leraar kan je natuurlijk helpen met het uitzoeken van jouw instrument!

Hoeveel moet ik oefenen?

Aangeraden wordt om elke dag een half uurtje te oefenen. Meer mag natuurlijk ook!

Geven jullie ook groepslessen?

House of Music organiseert verschillende bandprojecten per jaar waarin leerlingen leren met elkaar te spelen en naar elkaar te luisteren. Erg leuk en leerzaam!

Openingstijden?

Er wordt les gegeven van maandag tot en met vrijdag van  ca. 12.00 tot 21.00. En op zaterdag van ca. 09.00-15.00. In overleg zijn er uitzonderingen mogelijk. 

Uitschrijfformulier

Wil je je uitschrijven bij House of Music? Dat kan via het volgende uitschrijfformulier:

Uitschrijfformulier

Lever het formulier ingevuld en ondertekend in bij je leraar.
House of Music hanteert een opzegtermijn van 1 maand.

    Algemene voorwaarden 

 1. Inschrijving vindt plaats door een volledig ingevuld en ondertekend inschrijfformulier te verzenden vanaf de website, hiermee verklaart u tevens akkoord te gaan met de House Regels.
 2. Bij Het inschrijven wordt éénmalig een bedrag van € 15,00 administratiekosten in rekening gebracht.
 3. Bij nieuwe aanmelding wordt tevens een eenmalige borg ter waarde van 4 muzieklessen in rekening gebracht. Deze lessen worden ingezet vanaf datum uitschrijving.
 4. Verhuist u? Houd uw gegevens actueel! Gegevens wijzigen doet u gemakkelijk in het ledenportaal.
 5. Bij inschrijving ontvangt de nieuwe leerling het House of Music starterspakket. Neem deze elke les mee.
 6. Betaling voor de lessen verloopt via incasso per maand, achteraf.
  Voorafgaand aan de incasso ontvangt per e-mail een factuur met daarop het aantal gevolgde lessen. Mocht incasso niet lukken en betaald u de factuur niet zelf binnen de gestelde termijn, dan volgt een betalingsherinnering en wordt zonder uitzondering 10 euro administratiekosten in rekening gebracht.
 7. Opzegging dient ten alle tijden ingediend te worden via het ledenportaal.
 8. Bij opzegging geldt een opzegtermijn van 4 lessen, welke als borg vooruit voldaan is. (indien u ingeschreven heeft vanaf 01-01-2020).
  Uiteraard kunnen deze opzegtermijnlessen gevolgd worden, House of Music is verplicht deze nog te geven.
 9. Bij inschrijvingen vóór 2020 is geen borg in rekening gebracht, waardoor de 4 lessen opzegtermijn alsnog verschuldigd zijn.
 10. Wilt u tijdelijk stoppen vanwege een ongeval of persoonlijke situaties dan noemen wij dit ON HOLD, dan worden de 4 lessen borg niet terugbetaald, maar bewaard voor als u terugkomt of uiteindelijk toch opzegt. ON HOLD mag u voor maximaal 3 maanden indienen, hierna word u automatisch uitgeschreven en de betaalde borg niet meer terug betaald.
 11. Bij ziekte of afwezigheid van de docent wordt de les ingehaald of vervangen door een andere docent. Mocht dit beide niet mogelijk zijn dan wordt de les niet in rekening gebracht.
 12. Een gemiste les vanuit de leerling kan niet worden ingehaald. Wel kan minimaal 48 uur van tevoren een verzoek tot verplaatsing (maximaal 2 x per jaar) van de les worden ingediend. Indien verplaatsing niet mogelijk is dient de les wel betaald te worden zonder dat deze wordt ingehaald. Verhindering van een les dient telefonisch/per sms aan de desbetreffende leraar te worden doorgegeven. Indien de leraar niet kan worden bereikt bel of email House of Music 071 – 75 02 886 / info@h-o-m.nl
 13. Volg je een groepsles zoals het popkoor of een andere cursus? Dan is het inhalen van een gemiste les niet mogelijk.
 14. Tijdens de reguliere basisschoolvakanties (regio midden) vinden er geen lessen plaats. Uitzondering is de zomervakantie, House of Music is dan 4 weken gesloten i.p.v. 6 weken. Voor de actuele vakanties, zie het vakantierooster op de website of in de House of Music app.
 15. Installeer de House of Music app: IOS / Android. Hiermee kan je alle informatie die nodig is m.b.t. de lessen House of Music terug vinden. Ook is het een goed communicatiemiddel voor belangrijke berichten.
 16. Maak een account/wachtwoord aan voor zowel de app als het ledenportaal. Deze twee online tools worden veel gebruikt om informatie uit te wisselen. (advies is het wachtwoord hetzelfde te maken, gebruikersnaam is het emailadres waarmee je je aanmeld)
 17. Bij meerdere personen, die lessen volgen in House of Music, uit één gezin is er een korting van 10% van toepassing, mits er iedere week individueel gelest wordt door alle gezinsleden.
  Korting wordt alléén toegepast als er kan worden geïncasseerd van één IBAN nummer.
 18. Door middel van ondertekening van het inschrijfformulier is kennis genomen van de privacyverklaring welke te vinden is op onze site: h-o-m.nl of op te vragen bij de administratie (administratie@h-o-m.nl)
 19. Soms worden muzieklessen aangevraagd en betaald via “Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland”.
  De verantwoordelijkheid over hoeveel lessen en de betaaltermijn ligt bij de lesnemer en niet bij House of Music.
 20. Speel altijd met plezier!

PRIVACYVERKLARING

House of Music House of Music, gevestigd aan Blekerstraat 28
2222 AN Katwijk, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
https://h-o-m.nl Blekerstraat 28
2222 AN Katwijk 0717502886

Persoonsgegevens die wij verwerken
House of Music verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Geslacht
– Geboortedatum
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– Lijst met contactgegevens van de klant via een app
– Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

House of Music verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u:

Gegevens van personen jonger dan 16 jaar:

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via administratie@h-o-m.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

House of Music verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Het afhandelen van uw betaling
– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
– U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
– House of Music verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

House of Music neemt wel op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van House of Music) tussen zit. House of Music gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen:

Word, Excel, Socie, Outlook.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

House of Music bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Persoonsgegevens                    > ten minste 7 jaar na uitschrijving > Verplichting aan belastingdienst.
Personalia                                  > ten minste 7 jaar na uitschrijving > Verplichting aan belastingdienst.
Adres                                          > ten minste 7 jaar na uitschrijving > Verplichting aan belastingdienst.
Enzovoort                                   > ten minste 7 jaar na uitschrijving > Verplichting aan belastingdienst.

Delen van persoonsgegevens met derden

House of Music verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. House of Music blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

House of Music gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door House of Music en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar administratie@h-o-m.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

House of Music wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

House of Music neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via administratie@h-o-m.nl

Uitschrijven

Opzegging dient ten alle tijden ingediend te worden via het ledenportaal.

Tevens geldt er een opzegtermijn van 4 lessen, deze wordt berekend vanaf de datum van aantekening.

 

Wie zijn wij?

House of Music opende zijn deuren officieel aan het begin van 2011 nadat de voormalige “Red-House” studio werd overgenomen door de bandleden van The Heyz. De band uit Noordwijk gebruikte de nagenoeg verlaten studio destijds als repetitieruimte. De bandleden waren naast het optreden actief als muziekleraar bij de Noordwijkse muziekschool en drumschool en op het moment dat de kans zich voordeed om het pand aan de Blekerstraat over te nemen besloten zij om daar hun eigen muziekschool op te richten onder de naam: “House of Music”
Op deze muziekschool zouden zij les gaan geven op een eigentijdse manier met de bedoeling iedereen met elkaar muziek te laten maken en zich af te zetten tegen het stoffige imago van de reguliere muziekscholen.

Nu we 8 jaar verder zijn is House of Music uitgegroeid tot veel meer dan een muziekschool. Het is nog steeds HET adres om een instrument te leren bespelen maar tegenwoordig ook om te repeteren met je band of om bijvoorbeeld een album op nemen. De mogelijkheden zijn eindeloos en eigenlijk kun je voor al je “muzikale activiteiten” terecht bij House of Music!

Uitbreiding

In 2013 begon House of Music eigenlijk al te klein te worden voor al die enthousiaste leerlingen. Ook was er steeds meer vraag naar ruimtes om te repeteren. In het pand waar House of Music zich bevindt stond aan de achterzijde op de eerste etage nog een ruimte te huur. Deze ruimte is er bijgekomen en daar is inmiddels de geluidsdichte repetitie-/studioruimte “Green Room” gerealiseerd. In 2016 is de verbouwing afgerond met nog eens 3 nieuwe studio’s en is House of Music met bijna 350 leerlingen een echt begrip geworden in de regio.

Eigenaren muziekschool House of Music